keskiviikko 20. helmikuuta 2013

200 kalorilla syömistä

200 kaloria on suhteellinen käsite, jos puhutaan ruuan määrästä. Oikeilla valinnoilla 200 kalorilla saa mahansa todella täyteen, mutta niin sanotut huonot valinnat jättävät mahan joko todella tyhjäksi tai kalorit paukkuvat jo yhdellä napostelu/ruokailu kerralla.

Wise Geek -sivusto on koonnut kuvien kera tiedon siitä, kuinka paljon voi 200 kalorilla syödä. Kannattaa tutustu! Linkki tässä.

2 kommenttia:

  1. Oon itekkin harratanut näitä 200 kalorin saalaatteja yms. Ongelmana niissä vaan että nälkä iskee taas tunnin päästä! Pitääpä kattoo tota linkkiä vähän tarkempaa.. :) Kiva blogi muuten- oon yrittänyt keventää ruokia jo pari kuukautta eikä paino vaan ota tippuakseen niin siksi tulee laihdutusblogeja selailtua. Varmasti pistäydyn täällä uudemmankin kerran!

    http://sheadorescouture.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmillisen totta tuo, että pelkkä salaatti harvemmin nälkää pitää loitolla kovin kauaa. Suosittelen itse lisäämään salaatteihin proteiinia, kuten vähärasvaista lihaa, kanaa, kalaa sekä raejuustoa, jolloin olo on kylläisempi pidempään.

      Painon tippumisongelmat ovat itselleni todella tuttuja. Tsemppiä arjen kevennykseen, ajan kanssa saa parhaimmat tulokset! :)

      Poista