keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Uusi kuukausi, vanhat kujeet

Kevät on mennyt todella nopeasti. En millään kykene ymmärtämään, että nyt on jo toukokuu. Bikinikuntoon kesäksi projektini vaatii nyt kovaa työtä, jotta voisin edes loppukesästä olla lähellä painoa, jossa kehtaisi edes kokeilla bikineitä päällensä. Koska oma tapani pudottaa painoa perustuu lähinnä elämäntapamuutokseen, en vieläkään aio millekään kitudieetille alkaa.

Pakko esitellä minun uudet ihanat pinkit vappufarkut. Kuvan laatu on näköjään surkeimmasta päästä, mutta ainakin siitä selviää kuinka räikeistä housuista on kyse. Tuliaiseksi itselleni ne reissusta ostin. Ne on aivan ihanat. Minä tykkään ja se on pääasia.

Vappua tuli juhlittua enemmän kuin suunnittelin, jonka seurauksena päätäni kiristää. Sen siitä saa kun muutaman kuohujuoman nauttii. Eipä siis ole minulla salille mitään asiaa tänään. Eilisessä vappumenuussa oli kesäistä peruna-rucola salaattia sekä makaronisalaatti kera patongin.

Ihanaa toukokuun alkua kaikille!




2 kommenttia:

  1. Mukavaa toukokuun alkua ja vappua.

    Itse oon ollu flunssassa joten eilenkään ei tullut käytyä missään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikaisia paranemisia sinne päin! Flunssa on ikävä tauti, kun tuntuu että sitä on jatkuvasti liikkeellä. Tähän vuoden aikaan herkimpiä vaivaa siitepölyt ja katupölyt, jotka eivät varmastikaan helpota flunssaa. :)

      Poista