maanantai 28. lokakuuta 2013

Buzzador: Gainomax Protein Drink

Sain jokin aika sitten Buzzadorin kautta kokeiltavaksi Gainomax Protein Drink -tuotteita. Kyseessä on palautumisjuoma, joka sisältää paljon proteiinia (21 g) ja vähemmän hiilihydraatteja (19 g). Makuvaihtoehtoina on vanilja ja päärynä. Itse kokeilin kyseisiä tuotteita juoksulenkin ja sulkapallomatsin jälkeen. En huomannut suurtakaan eroa normaalisti käyttämiini palautumisjuomiin verrattuna. Erityisesti vaniljainen juoma sopi omaan suuhun erittäin hyvin; tuntui kuin olisi juonut sulanutta vaniljajäätelö, nam!


 
Buzzadorina toimiessani saan tuotteita kokeiltavakseni ja arvioitavakseni. Kerron tuotteista oman rehellisen mielipiteeni. Buzzaus eli tuotteista kertominen tapahtuu kasvotusten, blogeissa, facebookissa, twitterissä, keskustelupalstoilla ja lopuksi jokaisesta kampanjasta tehdään vielä loppuraportti. 

Kiinnostuitko?
Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen. Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt. Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua.
Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi (minun käyttäjänimi on endulainen).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti