torstai 3. tammikuuta 2013

Lisää motivaatiota?

Motivaatiosta olen jo aiemminkin kirjoitellut. Se on kuitenkin yksi tärkeimmistä asioista niin laihdutuksessa kuin missä tahansa muussakin asiassa.

Uusin suunnitelmani on tilata jokin aiheeseen liittyvä lehti. Näin motivaatio tulisi ns. luokseni lähes kerran kuukaudessa. Yleensä lehdistä saa myös paljon vinkkejä ruokailuun sekä liikkumiseen. Minulle on tullut useampiakin lehtiä vuosien saatossa, mutta tällä hetkellä ei yhtään...


Fit on ainakin joskus ollut mielestäni ihan hyvä lehti. Sisältö on keskittynyt liikuntaan ja ravintoon, mutta terveysjuttujakin on ollut.



Hyvä terveys tuli minulle joskus vuosia sitten. Tuolloin lehti tuntui liian aikuiselle omaan makuuni, mutta olisikohan mieli muuttut jo... Lehdessä on liikunta- että ravitsemusjuttuja, mutta myös paljon yleiseen terveyteen liittyviä juttuja.


Kuntoplus -lehdellä on aina ollut mielenkiintoisia tilaajalahjoja, jonka vuoksi lehti on tullut tilattua useamminkin vuosien saatossa. Lehti on omasta mielestäni saman tyylinen kuin Fit-lehti. Tämän lehden nettisivut ovat varsin kattavat ainakin tilaajille... hmm... olisikohan tämän lehden tilaus tällä kertaa vuorossa...




Menaiset Sport on käsittääkseni sama lehti kuin vanha Sport. Tätä lehteä on tullut lueskeltua pikkusiskon luona ja siinä on ollut kohtuullisen mielenkiintoisia juttuja. Lehdessä on vähän kaikenlaisia aiheita käsittelyssä.






Vaihtoehtoja olisi ihan älyttömästi... Pitäisi vain päättää mikä näistä olisi paras vai löytyisikö vielä joku muu lehti, joka olisi enemmän minun tyylinen? Ehkä jopa joku bodaus-lehti?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti