keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Mitä tapahtui viikossa?

Nyt on viikko takana "uutta" uutta elämää eli elämää tasapainoilu vaiheen jälkeen. Viikkoon on mahtunut ilon ja surun hetkiä, epätoivoa ja toivoa. Alku oli todella lupaa, kun kahdessa päivässä minulta katosi 3 kg painoa. Loppu viikon olenkin jollain ihmeellä saanut kerättyä painoa takaisin päin. Voi sitä epätoivon tunnetta, kun paino vain nousee, vaikka jokaisen suupalasen olen punninnnut ja merkinnyt ylös.

Viikon saldo painon kanssa on siis -2,2 kg. Kun tuon painon pudotuksen ilmoittaa noin, niin tulos on aivan mahtava. Takaraivossa kuitenkin jyskyttää pelko, että entä jos tämä painon ylöspäin kipuaminen vain jatkuu ja jatkuu... Ens viikolla olen lähtö tilanteessa...

Itse en voi tehdä muuta kuin yrittää ja toivoa parasta. Kaiken järjen mukaan paino ei voi nousta miinuskaloreilla, vaikka edellisien 4 päivän aikana näin on käynyt.

Olen pyrkinyt pitämään kalorini 1200 kcal, mutta yhtenä päivänä ne jäivät 950 kcal, mutta toisena päivänä olikin 1440 kcal. Kuntosalilla olen viikon aikana käynyt 3 kertaa ja lenkillä 3 kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti