lauantai 30. maaliskuuta 2013

Kahvin tuunaus

Perinteinen kahvi mustana tai maidolla tuntuu joskus hieman tylsältä. Sen kaveriksi tarvitsisi jotain, mutta kun ei oikein pullaakaan voisi syödä. Keksitkin ovat hieman turhan sokerisia yleensä. Voisihan siinä samalla syödä leipäpalasen, mutta jos ei olekaan nälkä? Ehkä vika on silloin kahvissa..?

Itselläni on ollut tapana ns. tunnaata peruskahvista vähän juhlavampaa. Kanelikahvia saa lisäämällä purujen sekaan kanelijauhetta, suklaakahvin saa lisäämällä sokeroimatonta kaakaojauhetta puruihin. Minun oma suosikki on kuitenkin sokerittomat makusiirapit. Teelusikallinen tai pari, niin johan muuttuu kahvin maku. Näissä siirapeissa on yhdessä annoksessa vain 0 kcal.

Kesällä olen tehnyt virkistävää jääkahvia eli iso muki/lasi täyteen jäitä, toffee-makusiirappia kaveriksi ja lopuksi kahvit päälle. Maitoa oman maun mukaan. Luxusta!



Tämä päivä tulee olemaan haasteita täynnä sukujuhlien merkeissä. Luvassa on ilmeisesti valmiit ruuat ja kakkua sekä kaikkea mahdollista muuta pientä ja vähän isompaa makeaa, suolaista tai rasvaista. Minä lähden leikkiin mukaan hokien itselleni jatkuvasti, että kohtuudella. Tämän aamun paino oli 82,2 kg eli nyt ollaan lähellä jo seuraavaa raksia painotaulukkoon.

Tämän aamua on soinut päässä SMG:n mustana maidolla kylmänä kuumana. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti