tiistai 26. maaliskuuta 2013

Suunnittelu on puoli ruokaa

...Vai mitenkä se meni. Tästä päivästä on tullut uhrattua hetki tulevien syömisien suunnitteluun. Etsin vanhoja KG ja Painonvartijat lehtiä kaapin pohjilta ja selailin reseptejä lävitse. Mukana projektissa oli pistelaskuri, jolla saa kätevästi laskettua annosten pistemäärät. Itselleni painonvartijoiden vanhat tutut pisteet ovat yksi helpoimmista tavoista seurata omia syömisiä. Tämän lisäksi tarkkailen aika ajoin myös kaloreita.


 Lehdissä oli ainakin erittäin paljon uusia ideoita päivän ruokiin ja jopa valmiita ehdotuksia koko viikon ruuiksi. Aamupalaksi ehdoteltiin avokadoklassia, siemenkeksejä sekä ruispuolukkajuomaa. Ehkä jokin näistä voisi tuoda vaihtelua joka aamuiseen kaurapuuroon? 

Kevyitä herkkuja oli lehtien sivut myös pullollaan... Tai no kevyitä ja kevyitä... Suurin osa näistä kevyistä herkuista oli hyvinkin tuhteja, vai mitä mieltä olette siitä jos yksi annos kookospannaria sisältää 246 kcal tai sitrussalaatissa on 268 kcal per annos? Ja kenen itsehillintä riittää siihen, että syö vain sen yhden (pienen) annoksen?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti