tiistai 26. maaliskuuta 2013

Risottoa ruuaksi

 Minulla on kevättä rinnassa. Luultavasti syynä on aurinko ja pääsiäinen. Rakastan pyhiä, koska niihin liittyy aina ihania ja satumaisia muistoja lapsuudesta. Minulla on myös aina ollut todella vilkas mielikuvitus, jonka vuoksi kyöpelinvuoren noidat ja pääsiäiskukko olivat täysin todellisia hahmoja minulle.

Iltaruuaksi valmistui tänään kanarisottoa. Hyvin kevyt versio siitä. Voin kertoa, että oli hyvää! 
Käytin risotossa broilerin ohutleikkeitä, jotka keitin suolavedessä. Mielestäni kanasta tulee keittämällä ihanan mehevää ja maukasta eikä kypsennykseen tarvitse edes ylimääräistä rasvaa. Risoton resepti löytyy täältä.

Iltapalaksi vielä ihanaa ja vähäkalorista ruisleipää (viipaleessa 38 kcal) kera lisukkeiden.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti