tiistai 25. kesäkuuta 2013

Käsieni pelastus

Alennusmyynnit on löytöjen aikaa. Minä olen hyvinkin pihi omasta opintotuestani, joten kovinkaan herkästi en osta yli 10 euroa maksavia käsirasvoja. Muut kosmetiikkatuotteet saattavat kyllä maksaa sitten reilustikin tuon maagisen rajan, mutta toisaalta, niitä ei kulu minun käytössäni niin järkyttäviä määriä kuin käsirasvoja.

Ensimmäinen ihastukseni on -70% pöydästä löytynyt Greenpeople help at hand –käsivoide. Ovh näytti olevan 23 euroa. En ole koskaan kokeillut yhtä tehokasta ja nopeasti imeytyvää käsirasvaa. Omat käteni halkeilevat ja ovat karheat, eivätkä oikein kestä enää minkäänlaisia puhdistuskemikaaleja. Greenpeoplen käsivoide silotti käteni jo ensimmäisellä kokeilulla, joten voitte kuvitella millaisen järkytyksen koin.

Toinen ihan toimiva käsirasva löytyi  -50% pöydästä. Kyseessä on Malu Wiltzin Cashmere hand sensation. Ovh taisi olla 12,50 euroa. Tuotteessa on aivan ihastuttava tuoksu ja se tekee käsistä samettisen tuntuiset hyvin nopeasti. Mutta tuote ei kuitenkaan imeydy yhtä nopeasti kuin Greenpeople, vaikkakin imeytymisnopeus on yli 10 kertaa parempi kuin millään aiemmin testaamallani tuotteella.



Elämästäni taisi tulla kallista. Molemmat tuotteet olivat viimeiset alennuspöydässä, joten niitä tuskin löytyy enää koskaan näin halvalla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti