sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Viikonloppu pyöränselästä

Lauantai-illan ohjelmaan kuului pyöräretki lapsuuden maisemissani. Lehmiä, luontoa ja huonoa asfalttia, sitähän se lähinnä oli. Lisäksi peppu puutui lainapyörän satulassa ja omaa hybridiä tuli ikävä. Pitäisi kai joskus ottaa se oma polkupyörä maalle mukaan.


Tämä ja eilinen meni lähinnä ukkosen odottamisessa, mutta vieläkään en ole nähnyt yhtään salamaa. Näin siis Keski-Suomessa. Jospa vielä tänä iltana... pientä murinaa jo kuuluu kauempaa, mutta sehän ei takaa vielä mitään.

Pyöräretki teki erittäin hyvää ja reidet ovat olleet hieman arat tämän päivän. Oman lisänsä reisien jumiutumiseen toi varmasti perjantai-illan salitreeni. Viikonlopputreenit ovat ehdottomasti minun juttuni, koska silloin salilla ja urheilureiteillä saa olla rauhassa.

Tänä iltana tehdään kuitenkin itse pizzaa, nam nam!! Huomenna alkaa uusi kuukausi ja tarkempi ruokavalio. Tämä kulunut kuukausi on lähinnä ollut tasapainoilua eli paino ei ole laskenut, mutta ei myöskään noussutkaan. Olen siis tyytyväinen. Hitaasti, mutta varmasti kohti tavoitetta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti