torstai 2. tammikuuta 2014

Nyt on juhlat juhlittu

Juhlat on juhlittu ja painoa kerrytetty. En edes jaksa hävetä tai  vähätellä huonoa syömistäni. Suoraan sanoen, söin joulun ja uuden vuoden välillä juuri sitä mitä halusin. Hyvällä omalla tunnolla. Tietäen koko ajan, ettei tämä ole kuitenkaan jatkossa tapani syödä. Ja tietäen, että nyt syödyt kilot on tammikuussa pudotettava poiskin.

Punnitsin itseni jo maanantaina, koska maanantai tulee olemaan jatkossakin virallinen puntaripäivä. Näin alkuun yritän opettaa itseni käymään vaa'alla vain kerran tai kaksi viikossa, joten liian usein en siellä halua rampata.

Maanataina paino oli 83,1 kg. Lisää on siis painoa tullut sitten edellisen virallisen punnituksen jälkeen 8 kg. Motivaatiopulasta olen valitellut elokuun puolesta välistä saakka eli toisin sanoen siitä saakka, kun saavutin sen alimman painotulokseni. Tällä hetkellä tavoitteenani on päästä edes elokuun painolukemiin ja pysyä siinä. Tavoitteenani on elää terveellisesti ja elämästä nauttien (ei siis herkuista nauttien).

Olen ollut koko joulun kipeänä ja nenä vuotaa edelleen. Kovin rankkaa treeniä en siis vieläkään uskalla tehdä, joten olekin tämän joulun ajan tehnyt mukavia kävelylenkkejä uuden sykemittarini kanssa. Voimien mukaan.

Lisätäänpä nyt vielä pieni motivaatiokuva itseäni varten. Tältä sitä siis tällä hetkellä näyttää... 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti