perjantai 24. tammikuuta 2014

Tämän viikon paastopäivistä

Paastoaminen tuntuu olevan minun juttuni. Tammikuu on mennyt pätkäpaastoillen vähintään kaksi kertaa viikossa ja tuloksia on tullut herkutteluista huolimatta. Viimeisimmät paastopäivät ovat olleet varsin helppoja eli nälkä ei ole vaivannut liiaksi ja olo on ollut olosuhteisiin nähden hyvä.

Ainut mikä minua vieläkin ärsyttää, on oma saamattomuuteni kuntosali suhteen. Tammikuu on joka vuosi se yksi ärsyttävimmistä kuukausista treenata. Salit ovat täynnä ja pt:t hyppii tsemppaamassa uusia liikkujia. Älkää ymmärtäkö väärin, olen erittäin iloinen ja tyytyväinen, että ihmiset innostuvat liikkumaan ja että personal trainereita on olemassa. Tunnen vain itseni niin epävarmaksi jos kuntosalilla on liikaa ihmisiä tai jos siellä on pt. Päänsisäisiä vaivoja siis... Olen ehkä myös hieman kateellinen, kun itselläni ei ole varaa pt-treeneihin.

Sunnuntaina aion kuitenkin mennä salille aloittelemaan treenit oli mikä oli. Ja aion jatkaa niitä ensi viikolla ja sitten sitä seuraavalla jne.

Kaurapuuroa.

Tällä viikolla paastopäiviä tulee olemaan kolme. Ensimmäinen kolmen paastopäivän viikko siis. Jännittävää. Paastopäivistä kaksi on jo takana: maanantai ja torstai. Huomenna lauantaina sitten kolmas.

Maanantaina kalorit olivat 423 kcal. Hieman alhaiseksi jäi ihan vahingossa. Söin tuolloin puuroa, kasviskeittoa ja munakasta. Torstaina kalorit olivat 572 kcal eli lähenneltiin miesten paastokaloreita. Tuolloin söin puuroa, kasviskeittoa ja ruisleipää juustolla sekä kurkulla. Lauantaiksi olen suunnitellut 497 kcal, jotka tulevat kaurapuurosta, munakkaasta ja kasviskeitosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti