maanantai 27. tammikuuta 2014

Viikkopunnitus

Taas on viikkopunnituksen aika. Nyt alkaa jo vaatteissakin tuntua, että jotain tapahtuu.

Eilinen treenien aloittaminen tauon jälkeen teki tehtävänsä ja olen huokaillut kivusta eilisen ja tämän päivän. Rintalihakset ovat aivan jumissa, hauiksiin sattuu, olkapäissä todellakin tuntuu ja vatsoja kivistää. Uusimpana huomasin tänä aamuna, että reidet ovat ihan juntturassa. Tätä olen kaivannut :D Yhtä aikaa aivan kamala ja todella kiva fiilis!

Mutta tosiaan, tämän aamun vaakatuloksiin. Painoa oli tänä aamuna tasan 80 kg. Viikon tulos on siis -1,2 kg. Yhteensä tammikuun alusta on pudonnut 3,2 kg. Olen tyytyväinen.


4 kommenttia:

  1. Hitsi miten hyvä pudotus, onnea! :)

    VastaaPoista
  2. kuntosalitreenin jälkeinen kipu on parhautta ;) vaikka koskee niin tietää saavuttavansa tuloksia :) tsemppiä kevääseen ja painonpudotus projektiin!

    VastaaPoista
  3. Jos haluat joskus lähteä testailemaan ryhmäliikuntoja tai haluat seuraa salille niin mua saa hätyytellä :) Yritän kuitenkin sen pari kertaa viikossa itsekin käydä ja ryhmäliikuntojen suhteen pitäis nyt ryhdistäytyä, kun syksyllä tuli vaan kahdella tunnilla käytyä.

    VastaaPoista
  4. Upea pudotustulos viikossa! Itse pystyin samaan lukemaan noin kuukaudessa. Vaatteethan ne ovatkin sinänsä paras mittari ja itse odotan juuri sitä, että vaatteiden osalta tuon laihtumisen huomasi.

    VastaaPoista