tiistai 7. tammikuuta 2014

Telkkarissa laihdutetaan

Tammikuu on taas laihdutusohjelmien parasta aikaa. Olen itse hieman höperö näiden ohjelmien suhteen eli näitä on vain pakko seurata, vaikkei niissä olisi edes mitään mielenkiintoista. Itse kaipaan ohjelmilta neuvoja ja vinkkejä vertaistuen lisäksi. Pelkät onnistumiset ja epäonnistumiset eivät niinkään ole mielenkiintoisia, vaan se mitä tapahtuu kaiken sen välissä.

Normaalisti näiden laihdutusohjelmien peruskaava menee niin, että aluksi tutustutaan ylipainoisiin ihmisiin. Tämän jälkeen he päättävät muuttaa elämäntapojaan, jonka jälkeen kaikki alkaa tapahtua kuin itsestään, jossain vaiheessa tulee takapakkia tai jumeja. Draamankaari sai käänteen! Juontaja tai vastaava pitää tässä vaiheessa puhuttelun laihduttajalle, jonka jälkeen kaikki taas alkaa sujumaan. Lopulta todetaan, että onnistuttiin edes jotenkin, vaikka tavoitteisiin ei päästykään.



Kuva täältä


Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Ke 22.1. alkaen klo 21 LIV

Jutta laihduttaa Fitfarmin kanssa ylipainoisia. Näistä ylipainoisista voidaan odottaa kuoritutuvan todellisisa liikunnan rakastajia. Nyt syödään kevyesti (tarkemmin ruokia tuskin kerrotaan) ja treenataan rankasti niin salilla kuin puistoissa, kotitreenejä unohtamatta. Kunto kohoaa ja vatsamakkarat sulavat pois... Jos sulavat. Pakkohan tätä on seurata, vaikka tuskin mitään uutta ja ihmeellistä on luvassa.

Kuva täältä

Dieettiklubi
lauantai iltapäivisin TV5

Tässä sarjassa kilpaileva laihdutusmenetelmät, eivät kilpailijat. Tämä on mielenkiintoinen ja tervetullut kotimainen uutuus! Ensimmäiset pari jaksoa on jo tullut ja niiden perusteella ohjelma vaikuttaa erittäin hyvälle. Erilaisia ruokavalioita ja erilaisia dieettejä. Mikä on paras? Ja liikuntaa ja urheilua ei tässäkään unohdeta, vaan treenirääkkiä on luvassa.

Kuva täältä

Suurin pudottaja Suomi
maaliskuussa 2014 AVA

 Jes, maaliskuussa alkaa suurimman pudottajan etsintä. Tätä päästään ilmeisesti myös seuraamaan viitenä päivänä viikossa, joten nyt jos koskaan pääsee itsekin intensiivisesti elämään näiden pudottajien haasteita. Tätä odotellaan mielenkiinolla....

Dieetit vaihtoon
Tiistaisin klo 18:30 Sub

Lihava kohtaa laihan ja kaikki ratkeaa vaihtamalla ruokavalioita. 

Olet mitä syöt
Keskiviikkoisin klo 11:30 Liv

Minkähän maan tuotantokausi 321? Näitä on nähty ja tullaan varmasti näkemään.

Mutta, mutta... Eikö tänä vuonna tulekaan Rakas, sinusta on tullut pullukka –ohjelmaa? Entä missä on kotimainen olet mitä syöt? Kai näitä ohjelmia on enemmänkin? Ja jos ei ole, niin miksei? Mitä jos seuraava Big Brother olisikin läskileiri-teemalla ja sinne otettaisiin vain pullukoita pudottamaan painoaan? Olisiko hyvä? Minä voisin ainakin siinä vaiheessa alkaa seuraamaan jopa BB:tä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti