torstai 9. tammikuuta 2014

Kolmas paastopäivä

Tänään on jo kolmas paastopäivä. Samalla se on toinen ja viimeinen paastopäivä tällä viikolla. Aikaisempina paastopäivinä olen pelännyt liikkumista, mutta tänään uskaltauduin jopa lenkkeilemään ja voin kertoa, ettei mitään pahaa tapahtunut. Olen oikeastaan vain iloinen, että uskalsin lähteä lenkkeilemään, koska se sai sopivasti ajatukset muualle ja teki hyvää kropalle.

Pidin tämän viikon ensimmäisen paastopäivän maanantaina. Se oli tuskainen päivä. Päätäsärki, janotti ja nälätti. Silti pystyin siihen. Tänään olo ei ole ollut yhtään niin kurja kuin maanantaina. Kaikki on sujunut pientä nälkää lukuun ottamatta oikein hyvin. Kalorit ovat pysyneet suurinpiirtein 500 kcal. En koe epäonnistuneeni, jos jonain paastopäivänä syönkin 550 kcal... Kunhan ei hirveästi sen yli menisi.

Tonnikalasalaattia, nam.

2. paastopäivän ruuat
Kaurapuuro + 1 dl mustaherukoita 171 kcal
1,5 dl kevytmaitoa (mm. kahviin) 68 kcal
Tonnikalasalaatti 90 kcal
Munakokkeli tomaatilla ja sipulilla 170 kcal

Yhteensä 499 kcal

Munakokkelia, illan pelastus.

3. paastopäivän ruuat
Pikakaurapuuro rusina-karamelli 130 kcal
Päärynä 65 kcal
Kasvissosekeitto 120 kcal
Munakas + päivän maidot 218 kcal

Yhteensä 531 kcal

Iso lautasellinen kasvissosekeittoa

Vettä kuluu paastopäivinä ja muutenkin ihan kiitettävästi. En ole jaksanut seurata paljonko, mutta useampi litra. Veden juontia tehostaa hapotuslaitteeni eli hiilihapollista vettä juon yleensä vähintään 1 litran päivässä. Varsinkin paastopäivinä haen kylläisyyttä kuplavedestä.

Kuplavettä herkku hetkiin ja pahimpaan nälkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti