maanantai 13. tammikuuta 2014

Terveyteen kannustavat lehdet

Minulla on tapana selailla kaupassa kaikki mahdolliset terveyslehdet lävitse. Harvemmin niitä irtonumeroina ostan, vaikka haluaisinkin. Etsin lehdistä motivaatiota ja uusia ideoita. Niitä yleensä löytää pelkällä selailullakin, mutta olen huomannut, etten jälkeenpäin  muista mikä resepti minun pitikään painaa mieleen tai mikä juttu olikaan mielenkiintoinen.

Tämän vuoksi ajattelin vihdoinkin tilata itselleni jonkun lehden. Silloin kun olin itse postinjakajana tilailin lehtiä itselleni jatkuvasti, jotta minullekin tulisi edes jotain postia. Säälittävää, mutta totta. Nyt minulla on samanlainen fiilis. Haluan postia, joka muistuttaisi minua terveydestäni ja motivoisi liikkumaan ja syömään monipuolista ruokaa.


FitBODY
FitBODY on lehti aktiiviselle naiselle, joka haluaa olla vahva, joustava ja kaunis ja on valmis tekemään töitä näiden ominaisuuksien eteen. FitBODYssa parhaat personal trainerit ja valmentajat antavat ohjeita harjoitteluun ja ruokavalioon, lehdestä saat tiedon, loppu on kiinni sinusta itsestäsi!

Tilaa nyt FitBODY-lehden kestotilaus hintaan 34,90€

Hyvä terveys
Hyvä Terveys on Suomen suurin ja suosituin terveyteen ja hyvään oloon keskittyvä aikakauslehti. Sen kanssa koet käänteentekeviä oivalluksia, jotka kannustavat Sinua elinvoimaa ja iloa tuoviin muutoksiin elämässäsi. Saat luotettavaa täsmätietoa terveydestä ja asiantuntevaa tukea terveisiin elämäntapoihin.





KuntoPlus
KUNTO PLUS kertoo liikunnasta, terveellisestä ravinnosta, vähärasvaisesta ruokavaliosta, lääketieteestä, seksistä, psykologiasta, parisuhteesta, kehon hyvinvoinnista, vapaa-ajasta ja vaihtoehtohoidoista.

Kolme Kunto Plus -lehteä vain 12,90 - tilaa nyt ja aloita uusi vuosi keveämmin! Tarjous voimassa rajoitetun ajan.
Tilaajalahjana huippulaadukas Craftin lämpökerrasto tai urheilurannekello.


MeNaiset Sport
Vinkkejä ja innoitusta myös niille, jotka vasta haaveilevat elämäntapamuutoksesta. Lehti on kannustava asiantuntija liikunnassa, ravitsemuksessa, hyvinvoinnissa, kauneudessa ja sporttisessa muodissa. Me Naiset SPORT on jokaisen itsestään huolta pitävän naisen oma personal trainer!

MeNaiset Sport-lehti - aktiivisille naisille.

Voi Hyvin
Voi hyvin on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija. Lehti kannustaa pitämään mielen energisenä, kehon terveenä ja nauttimaan elämästä. Jokaisessa numerossa kerrotaan terveydestä, lempeistä liikuntalajeista, puhtaasta ravinnosta, ihmissuhteista, työssä jaksamisesta ja mielen hyvinvoinnista.
 
 



Fit
FIT on personal trainerisi yksissä kansissa. Joka numerosta löydät uusimmat uutiset liikunnan maailmasta, konkreettisia treeniohjeita, ravinto- ja terveysjuttuja, reseptejä ja henkilöhaastatteluja – asiantuntevasti, mutta kepeästi ja motivoivasti paketoituina.

6 numeroa vain 19,90 ja tilaajalahja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti