sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Buzzador: Kasvismureke

Seuraavana Buzzaus vuorossa on Hälsans Kökin Kasvismureke tai paremminkin muruke. Tuote yrittää jäljitellä jauhelihaa, mutta valitettavasti ei siinä onnistu. Minulla oli suurehkot odotukset tämän tuotteen suhteen ja ostinkin kasvismureketta 2 pussia. Tortillojen välissä tuote oli ihan ok eli maku hukkui ilmeisesti muihin makuihin. Pastakastikkeessa tämä ei toiminut ollenkaan ja kastike jäikin syömättä lopulta kokonaan.


Mielestäni mureke oli liian kuivaa ja mautonta, jonka vuoksi lisäsin tuotteeseen itse mausteita ja rasvaa, joka paransi hieman tuotetta. Tuote voisi sopia makaronilaatikkoon, jonka olen useasti tehnyt soijarouheesta.



Lisää tietoa: http://www.halsanskok.fi
 
Buzzadorina toimiessani saan tuotteita kokeiltavakseni ja arvioitavakseni. Kerron tuotteista oman rehellisen mielipiteeni. Buzzaus eli tuotteista kertominen tapahtuu kasvotusten, blogeissa, facebookissa, twitterissä, keskustelupalstoilla ja lopuksi jokaisesta kampanjasta tehdään vielä loppuraportti. 

Kiinnostuitko?
Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen. Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt. Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua.
Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi (minun käyttäjänimi on endulainen).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti