lauantai 18. toukokuuta 2013

Uusia elämyksiä kahvakuulalla

Tämä viikko on ollut takkuinen. En ole saanut oikein otetta mistään koulutöistä ja palautuspäivät lähenevät uhkaavasti. Nytkin minun pitäisi kirjoittaa ihan jotain muuta kuin blogia, mutta tämä tuntui nyt tärkeämmälle.

Ruokailujen ja liikuntojen suhteen tämä on ollut erittäin hyvä viiko. Paino keikkuu samassa kuin pari viikkoa sitten, mutta toisaalta tämän viikon aikana olen kuntosalilla joutunut lisäämään painoja lähes jokaiseen sarjaan. Eiköhän se paino taas pian humpsahda alaspäin.


Viikon järkytys, kohokohta ja mahtavin fiilis liittyy hankkimaani kahvakuulaan. Olisin ostanut itselleni 10 kg kahvakuulan, mutta koska kaupassa ei sitä painoa ollut, päädyin valitsemaan 8 kg kuulan. Oli ihan hyvä valinta. Maanantaina tein kevyen ja lyhyehkön ja ennen kaikkea ensimmäisen treenin kuulallani. Siihen kuula oli juuri oikean kokoinen, vaikkakin usein hieman kevyt. Eilen tein sitten "hieman" raskaamman treenin, jonka aikana hiki virtasi ja kiitin itseäni viisaasta valinnasta ostaa pienempi kuula. Lopputreenin aikana luulin jo omistavani 20 kg painavan kuulan, sen verta tehokasta treenailua tämä äkkiseltään on. Jos joku ei ole vielä kokeillut kahvakuulatreenejä, niin suosittelen! En olisi uskonut tätä näin rankaksi ja tehokkaaksi.

Voi olla, että tämän illan treeneistä vastaa kahvakuula. Ruokapuolella luvassa ainakin kesäistä rucola-perunasalaattia.

Tänään sykettäni nostattanee myös jääkiekko ja euroviisut. Huh, mikä päivä edessä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti