lauantai 25. toukokuuta 2013

Buzzador: Veet

Buzzadorin kautta sain taas tuotteita testiin, kuten jo aiemmin kerroin. Testailin Veetin EasyWax sähkökäyttöistä roll-on kuumavahaa. Kaikista epäilyistäni huolimatta tuote oli ihan toimiva ja voisi jopa sanoa käteväksikin.

Tuote lupasi 20 minuutin valmisteluajan eli tuossa ajassa vahan olisi pitänyt kuumeta tarpeeksi, vaan eipä ollutkaan. Vahan lämpiämiseen kului n. 35 minuuttia, joka on huomattavasti paljon enemmän kuin, mitä pakkaus lupaa.

Tuote toimi sääriin erittäin hyvin, käsivarsiin hyvin, kainaloihin kohtuullisesti, mutta bikinirajalle tuote ei oikein sopinut. Kainaloille ja bikinirajoille olisi olemassa oma täyttöpakkaus, jossa on pienempi pää, mutta se ei kuulunut pakkaukseen, joten en ole siis testannut sitä.

Jälkihoitopyyhkeet olivat ihana lisä ja tekivät sääristä suorastaan silkkiset.




Käsivarsiin tuli hetkellistä punoitusta vahauksen jälkeen, muualle ei tullut mitään jälkiä, vaikka ihoni onkin kohtuullisen herkkä ja kuiva. Pelkäsin, että vahauksesta tulisi mustelmia, mutta niitäkään ei ilmaantunut.

Toinen kokeiltava tuote oli Veetin EasyWax face precision wax & care. Itse kokeilin tuotetta kulmien muotoiluun. Toimi kohtuullisesti, mutta ei todellakaan ollut mitään helppoa hommaa. Hoitavan voiteenkin jälkeen iho punoitti todella paljon useamman tunnin, joten ei kannata kokeilla tuotetta juuri ennen lähtöä jonnekin. 

Vaha lämmitetään aluksi juuri kiehuneessa vedessä. Pakkaus lupaa tuotteen olevan valmis 1 minuutissa ja tämä lupaus piti paikkansa. Vaha oli suorastaan polttavaa, jos sitä lämmitti kauemmin.




Buzzadorina toimiessani saan tuotteita kokeiltavakseni ja arvioitavakseni. Kerron tuotteista oman rehellisen mielipiteeni. Buzzaus eli tuotteista kertominen tapahtuu kasvotusten, blogeissa, facebookissa, twitterissä, keskustelupalstoilla ja lopuksi jokaisesta kampanjasta tehdään vielä loppuraportti. 

Kiinnostuitko?
Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen. Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt. Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua.
Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi (minun käyttäjänimi on endulainen).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti