maanantai 5. elokuuta 2013

Elokuun tiristyksen ensimmäinen virallinen punnitus ja viikon liikunnat

Puolisen viikkoa takana elokuun tiristelyä ja saman verran takana myös heinäkuun kiristelyä. Näiden muodostamasta kokonaisuudesta saakin sopivasti hyvän menneen viikon, jonka tuloksia on jopa ilo itsekin katsella.

Tämän aamun paino oli 76,2 kg eli viikon pudotus on 1,3 kg. Kokonaisuudessaan olen karistanut itsestäni tähän mennessä 19,1 kg.
Tätä tulosta joudun jopa itsekin jo ihmettelemään, koska nälkää en ole nähnyt ja olen syönyt ihan oikeata ruokaa. Ja torstaina söin jopa karkkia ja sipsiä ihan reilulla kädellä! Tästä on hyvä aloittaa uusi viikko.

Viikon liikunnat:
ma: kuntosali 67 min + pyöräily 15 min
ti: kävely 45 min
to:kuntosali 60 min + pyöräily 15 min + kävely 40 min
pe: pyöräily 20 min + kävely 90 min
la: kuntosali 60 min + pyöräily 35 min
su: matonpesu 60 min
Lisäksi kaikenlaista muuta arki aktiivisuutta, merkitsen vain ne liikunnat, jotka nostavat sykettä hieman reippaaminen sekä jotka on tehty liikunta tarkoituksella.

Mitat ja vertailu 1.4.2013 tilanteeseen
Vyötärö: 79 cm (-8 cm)
Lantio: 98 cm (-9 cm)
Reisi: 59 cm (-4 cm)
Hauis: 32 cm (+2 cm) 

4 kommenttia:

  1. Huimia tuloksia sinäkin olet saanu aikaan, onnittelut! Kokonaispudotus on mahtava! Täytyypä jäädä seurailemaan ;)

    VastaaPoista
  2. Terve! Sullahan on mukava blogi, jään seuraamaan :) Ja hieno kokonaispudotus myös!

    Huomasin tuon kilpirauhasongelmasi. Itselläni samaa aletaan tutkimaan pian. Yksityinen lääkäri otti asian esiin kuukautisongelmiin liittyen ja teki lähetteen eteenpäin. Huomaan, että oirekuvauksista monet sopivat itseeni...mutta olen aina laittanut tällaiset asiat ison painoni ym. piikkiin. Ehkä siksi olenkin aika skeptinen, että mitään poikkeavuutta löytyisi. Mutta pian se sitten selviää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa!

      Kilpirauhsongelmat ovat yllättävän yleisiä, jonka vuoksi niitä on hyvä tutkia. Itselläni esimerkiksi kaikki veriarvot oli viitteissä, vaikkakin TSH olikin jo huomattavasti koholla ja ylitti uusimpien tietojen valossa määritellyt viitteet. Minulla oli kuitenkin niin paljon oireita, että itse vaadin koelääkityksen. Koelääkitys on parantanut elämänlaatuani huomattavasti ja kaikki entiset oireet ovat kadonneet. Huomasin jopa muutaman oireen olleen enemmänkin kun ne katosia. Esimerkiksi huomasin vasta lääkityksen alkaessa tepsiä, että en ollut hikoillut reiluun vuoteen saunassa. Oli jännä tunne kun huomasin olevani hiestä märkä saunassa :D

      Kannattaa myös itse tutustua kilpirauhasongelmiin, koska pahimmassa tapauksessa joudut taistelemaan saadakseksi hoitoa.

      Mutta toivotaan, ettei sinulla kilpirauhasen kanssa olisi ongelmaa ja jos jotain on, niin ne löytyvät helposti! :)

      Poista