keskiviikko 7. elokuuta 2013

Miksi bloggaan?

Blogilistan mukaan laihdutukseen viittaavia blogeja on 1797. Laihdutusblogeja puolestaan on 617. Fitnekseen viitataan 344 blogissa. Kuntosali liitetään 561 blogiin. Jo pelkkä laihdutukseen viittaavien blogien määrä huimaa päätä. Kuinka moni näistä blogeista on aktiivisia?

Joidenkin tutkimusten mukaan nainen laihduttaa yli 30 vuotta elämästään. Ei siis ihme, että laihdutus liittyy niin moneen blogiin. Laihdutuksen voisi kai nähdä kiinteäksi osaksi naisen elämää.

Itse aloitin tämän blogin pitämisen siinä toivossa, että se kannustaa minua parempiin ja pysyvämpiin tuloksiin. Ennen blogini aloittamista, en tiennyt bloggaamisesta yhtään mitään. En tiennyt blogilistasta enkä ollut seurannut yhtäkään blogia. Koko blogimaailma oli minulle täysin vieras.

Kun aloitin tämän blogin lokakuussa 2012 kamppailin kilpirauhasongelmien kanssa. Tuossa vaiheessa en vielä tiennyt missä vika oli, mutta vaikka kuinka laihdutin ei tuloksia vain tullut. Laihtusblogin aloitus ei varsinaisesti alkanut mitenkään hyvin. Innostuin kuitenkin blogini kautta blogimaailmasta ja aloin pitämään joulublogia, joka veikin marras-joulukuussa kaiken huomion.

I blog...
Tällä hetkellä kirjoita blogia, koska minä suorastaan rakastan tätä. On ihana jakaa omia ajatuksia, omia onnistumisia sekä välillä niitä epäonnistumisiakin. Luen myös hyvin paljon erilaisia blogeja, koska niistä saa itselleen paljon inspiraatiota ja motivaatiota. Itsekin haluaisin toimia inspiraation lähteenä ja motivoida lukijoita kohti omia tavoitteitaan.

Minulle onkin kertynyt jo ihania lukijoita, kiitos teille! Te motivoitte minua jo pelkästään käymällä blogissani.

Minusta olisi mielenkiintoista tietää miksi sinä luet blogeja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti