tiistai 6. elokuuta 2013

Kesänuha

Vihdoinkin joudun myöntämään, että minäkin sain kesänuhan. Tuntuu olevan hyvin yleinen vitsaus tämä nuha tällä hetkellä, ainakin somen perusteella.

Koko edellisen viikon nuha ilmoitteli tulostaan kurkkukivun muodossa, mutta en antanut sen häiritä treenaamista tai muutakaan elämää. Perjantaina alkoi nenäkin jo vähän vuotamaan, mutta en vieläkään halunnut myöntää tulevani kipeäksi. Lauantai-illan perinteeksi muodostunut treeni jopa paransi oloani ja nuha unohtui. Hetkeksi. Sunnuntaina oli jo hiema kipeä olokin.

Eilen eli maanantaina oli tarkoitus lähteä salille treenaamaan illasta. En millään olisi halunnut myöntää itselleni, että olen sen verta kipeä, ettei treenaamisessa ole mitään järkeä. Olen oppinut kantapään kautta ettei treenaaminen kipeänä ole järkevää. Useampi vuosi sitten en malttanut pysyä salilta pois, vaan palasin sinne heti kun pahimmat flunssan oireet olivat helpottaneet, jonka seurauksena sainkin keuhkokuumeen ja useamman viikon lisää sairastelua.

Seuraavaksi lähden taistelemaan flunssaani vastaan seuraavanlaisilla tavaroilla ja aineksilla. Mustaherukkamehut unohtui äidin pakastimeen, joten ne saa odottaa talven flunssia. Hunajakin näyttää olevan todella lopussa, joten sitäkin kai hankittava hieman lisää...

Flunssan karkottajat: nenäkannu, c-vitamiinia, flunssalääkettä, hunajaa ja tyrniä. Kuvasta puuttuu vain herukkamehu.

Tyrnit ovat aivan mielettömiä terveyspommeja. Ärhäköitä pieniä marjoja, jotka maistuvat yhtä aikaa hieman pahalle, mutta myös mielettömän hyvälle. Smootheihinkin näitä jo kerkesin kokeilla, mutta en suosittele siementen vuoksi. Kirjoitin tyrneistä tähän blogiini lähes vuosi sitten. Tekstin löydät täältä.

Tyrniä

Tein äsken ensimmäisen tilaukseni Fitnessgurulle. Tilasin lähinnä vain proteiinia ja shakereita, vaikka kaikenlaista muutakin mielenkiintoista ja kivaa olisi ollut tarjolla. Fitnessgurun proteiinien valikoimissa on todella mielenkiintoisia makuja kuten esimerkiksi mangoa ja kiiwi-jogurttia. Heiltä saa tilattua 30 g näyteannoksia näistä mauista, joten tilasin kaikkia saatavilla olevia. Pakko päästä maistamaan noin erikoisia makuja.

Onko blogin lukijoissa Fitnessgurun tuotteisiin tutustuneita? Oletko ollut tyytyväinen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti