keskiviikko 28. elokuuta 2013

Hopottajat: Fazer Crisp Pita Bread


Sain Hopottajat-suosittelumedian kautta testiin uusia Fazer Crisp Pita Bread -herkkuja.

"Fazer Crisp Pita Bread -tuotteet ovat rapean herkullisia pitaleipälastuja. Ne sisältävät jopa 40 % vähemmän rasvaa kuin tavalliset perunalastut ja niitä löytyy kolmena vastustamattomana makuna. Pitaleipälastut ovat täydellisen makuinen ja kokoinen tuote pieneen naposteluun." Näin tuotetta siis markkinoidaan.



Fazer Crisp Pita Bread -lastut maksavat n. 0,99-1,29 € / pussi eli mistään turhan kalliista tuotteesta ei ole kyse. Pussin koko kylläkin on vain 40 g, joka voi alkuun tuntua turhauttavan pienelle. Itseäni pieni pussikoko ilahdutti. Herkkuja myydään aivan liian isoissa mega-jumbo-jätti -pusseissa, joten tällaiset pienet pussit ovat tervetullut lisä markkinoille.

Vaikka tuote onkin ns. vähärasvainen, ei tuote kuitenkaan ole mikään kaloriton. Tuotteessa on 420 kcal/100g ja rasvaa 16,5 g. Kaloreiden suhteen ollaan lähes samoissa kuin less-fat sipseissä. Ainut pelastus on se, että pussi on todella pieni, jonka vuoksi ei tule syötyä ihan tuhottoman paljon.




Makuja on tarjolla 3: sourcream & ruohosipuli, merisuola & mustapippuri ja chili. Omaksi suosikikseni nousi Chili. Siinä oli tarpeeksi makua omaan suuhun. Toiseksi paras oli sourcream&ruohosipuli. Näitä kahta voisin hyvinkin ostaa heikkoina hetkinä herkutteluun, mutta eivät ne kuitenkaan sipsejä voittaneet vielä. Merisuola&mustapippuri oli hieman mitään sanomattoman makuinen, mutta tämä voi myös johtua omista tottumuksistani.

 Kaiken kaikkiaan: sopivan pieni paketti, rapeaa ja rouskuvaa sekä yllättävän makuisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti