perjantai 16. elokuuta 2013

Motivaatiopula

Kesä onkin mennyt liian hyvin liikuntojen ja ruokailuiden suhteen, joten ilmeisesti ns. arkeen palaaminen aiheutti motivaatiopulan. Oma elämäni ei ole muuttunut tällä viikolla mitenkään, joten arkeen palaaminen on lähinnä henkinen olotila. Maanantaista lähtien on ollut hyvin arkinen tunnelma ja itsestäkin on tuntunut kuin olisi todellakin palannut arkeen. Omituista, koska oma arkeni on ollut koko viime talven, kevään ja kesän ihan tätä samaa. Ehkä vain tylsistyin.

Joka tapauksessa olo on ollut stressaantunut ja ruokavaliosta on tullut poikettua karkkien muodossa. Hyi minua! Mikä surullisinta, ne karkit on maistunut aivan ällö imelille ja pahoille. Niistä on tullut vain huono olo. Ja silti.

Tänään aloitin kuitenkin aamuni puurolla (niin kuin joka päivä tälläkin viikolla) ja päätin syödä tänään kaikkien taiteen sääntöjen mukaan (kuten joka aamu tälläkin viikolla). Lounaaksi teen kaalikeittoa, välipalaksi rahkaa ja päivällisellä nautin risottoa. Illalla menen salille ja sen jälkeen syön iltapalan.

Nyt kun suunnitelma on kirjattu, siitä täytyy myös pitää kiinni. Vaa'alle en ole maanantain jälkeen uskaltanut nousta, mutta huomenna sekin on vain tehtävä.

Pari kuppia kahvia vielä lisää ja sitten ehkä teen jotain järkevää...

Löysin kopiokoneen viereltä. Jotenkin kuvasti hyvin myös omaa fiilistä sillä hetkellä. Ja oikeastaan kuvastaa koko viikkoani.

2 kommenttia:

  1. Arkeen paluu on mullakin aina vaan uudestaan ja uudestaan yhtä haastavaa! Löysin blogisi vasta - ihan tositosi hyvin sulla on mennyt, kun katsoin oikean puoleista painotaulukkoasi. Tsemppiä arkeenpaluun! Haha sain hyvät naurut tosta printtipaperista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskia! Tuo printtipaperi kyllä nostattaa edelleen hymyn huuulille :D

      Poista