sunnuntai 4. elokuuta 2013

Aurinkoinen touhupäivä


Oi ihanuus kuinka kaunis ja lämmin päivä tänään onkaan ollut. Tuossa auringonpaisteessa oli ilo touhuta. Eilisen salitreenin jälkeen autoilin vanhempieni luokse yöksi.  Aamusta lähdin äitini kanssa mattopyykille, joten nyt on matot puhtaana.


Olen kotoisin lähestulkoon maalta, pienestä taajamasta, ja kaipaan kaupungin hälystä useinkin rauhallisemmille seuduille. Kaipaan omakotitalon rauhaa ja omaa pihaa. Omassa pihassa on kuitenkin niin paljon mukavempi ottaa aurinkoa kuin kaupunkien puistoissa tai rannoilla. Lisäksi omassa pihassa on kaikenlaista touhuttavaa jatkuvasti, jota puolestaan ei kerrostalossa oikein ole. Minä olen tuonut osan omakotitalon pihaa itselleni kaupunkiin viljelypalstan muodossa, mutta ei se kuitenkaan ole ihan sama asia. Onneksi minulla ei ole kuin 30 minuutin ajomatka vanhempieni luokse, joten pääsen helposti nauttimaan rauhasta.

Matonpesun jälkeen siivottiin kanttarelleja (nam nam!) ja mustikoita (super nam nam!). Ja tietysti nautittiin hyvästä ruuasta: kanaa, kanttarellikastiketta, perunoita ja salaattia.







 Että sellainen sunnuntai. Aurinkoa tuli otettua samalla kun pesi mattoja ja siivosi mustikoita, joten ei mennyt aurinko kelitkään hukkaan. Lisää rusketusta kiitos. Toivottavasti nämä eivät olleet viimeiset kesäkelit vaan kesästä saisi nauttia vielä loppukuunkin.

1 kommentti:

  1. Sinulle on haaste blogissani :) Tervetuloa vierailemaan <3 katjansisustus.blogspot.fi

    VastaaPoista