sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Lauantai-illan treeni

Lauantai-iltana salille lähteminen oli taas yllättävän hankalaa. Telkkarista olisi tullut vaikka mitä "hyvää" katsottavaa ja lykkäsin lähtemistäni monella tunnilla sen vuoksi. Jossain vaiheessa huomasin, että teinkin ihan kaikkea muuta kuin seurasin elokuvaa telkkarista, jolloin otin itseäni niskasta. Treenijuoma, palkkari, ladattu mp3-soitin ja kaikki muut vermeet kassiin. Latari kotosalla naamaan ja pyörällä salille.

Eipä näkynyt muita salilla kun sinne menin, mutta pian alkoi porukkaa sinnekin valumaan... Katsoikohan kaikki samaa elokuvaa telkkarista kuin minä? :D

kuva

Lämmittelyn aikana kerkesin Crosstrainerin päältä ärsyyntyä salin sotkuisuudesta. En ole ikinä nähnyt tuota salia niin sotkuisena kuin mitä se nyt oli. Levypainot oli levitelty sinne tänne ja lojuivat nimenomaan lattioilla, käsipainoja oli lattioilla... huvittavinta tässä oli se, että kaikki painot oli vain 1-5 kg painosia, joten siivoushalukkuus ei voinut olla kiinni siitä, ettei niitä jaksa kantaa paikoilleen. Lisäksi tuolla salilla on menossa jokin pehmusteiden vaihto, jonka vuoksi kolmesta penkistä kaksi (!) oli pois käytöstä ja ilman pehmusteita. Ylätaljan jalkatuestakin oli pehmusteet kadonneet, joten ei paljoa tehnyt mieli sitä kiristää jalkoihin kiinni.

Vuorossa oli selkä-olkapää-ojentaja-hauis-vatsa -päivä. Kaksijakoisella siis tällä hetkellä treenaan vaihtelun vuoksi. Loppuun tein vielä 20 minuutin aerobisen intervalliharjoituksena. Voin kertoa, että kuolema meinasi tulla ennen treenin loppua.

Päivän pelastus oli vetoremmit, jotka vihdoinkin otin käyttöön. Hankin ne jo heinäkuussa, mutta jostain syystä en uskonutkaan tarvitsevani niitä. Tämän jälkeen en luovu niistä enää ikinä! Sain lisättyä 10 kg pelkästää vetoremmien vuoksi muutamaan liikkeeseen ja se, jos mikä on kannustavaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti