maanantai 15. lokakuuta 2012

Tästä asti aikaa...

Omistan tämän blogin ajatuksilleni laihduttamisesta, elämäntapa remontista, dieettaamisesta tai mistä vaan mikä auttaa minua kohti kevyempää olemusta.
 
Olen keventänyt elämääni määrätietoisesti tammikuusta 2012 lähtien, huomattuani painoni kivunneen 95 kg. Tällainen paino on aivan liikaa nuorelle naiselle!

Jotain oli tehtävä.

Ensimmäiseksi päätin keventää oman arkeni. Kevyempää ruokaa ja kevyempää juomaa. Sipsit, pizzat ja juhlaillalliset saivat jäädä erikoistapauksia varten.

Lähdin tavoittelemaan kevyempää arkea Painonvartijoiden ohjeilla. Ohjeet olivat tallessa edellisestä laihdutus yrityksestä, jonka aikana paino tippuikin 23 kg. Jokin tässä elämässä silti oli pielessä, koska kilot tulivat takaisin.

Huhtikuussa 2012 löysin Fitfarm nimisen yrityksen. Päätin kokeilla heidän ilmaista GoFatGo-ohjelmaa, jolla paino lähti putoamaan aivan uudella tavalla. Kesällä kokeilin heidän Superdieettiä ja SuperdieettiExtraa. Pidän ideasta, että syödään kevyesti ja harrastetaan nimenomaan salitreenausta. Salilla olen käynyt kuitenkin pian 5 vuotta, mutta Fitfarm vei treenaamisen aivan uusille ulottuvuuksille. Tällä hetkellä noudatan heidän Lite -ohjelmaa.

Helppoa laihduttaminen ei vieläkään ole, vaikka ohjeet on tuotu nenän eteen ja sen kuin vain noudattaisi niitä. Olen jo aiemminkin todennut, että suurin ongelmani on ajatteleminen. Ajattelen aivan liikaa!

Tähän mennessä painoa on pudonnut 17 kg. Matkaa on vielä tavoitteeseen, mutta sinne päästää... vaikka siihen menisikin vielä vuosia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti