perjantai 19. lokakuuta 2012

Magnesiumsuihkeet

Silmiini osui minulle täysin vieras tuotesarja, joka herätti heti kiinnostukseni. Kysessä on Better You magnesiumsuihkeet. Kukaan kokeillut?

Suomen terveystuotekauppiaiden liitto on tituleerannut tuotteen jopa vuoden 2012 urheiluvalmisteeksi. Magnesiumsuihketta levitetään ulkoisesti sinne missä sitä tarvitaan. Ulkoisesti käytettävän suihkeen luvataan imeytyvän elimistöön verenkierron kautta paremmin kuin sisäisesti nautittavat magnesium-valmisteet. Esimerkiksi suoliston ongelmat eivät pääse vaikuttamaan ulkoisesti suihkutettavan tuotteen imeytymiseen. Suihkeen pitäisi myös olla kaikkien lihasten ja hermotusten apuna 48 tunnin kuluttua suihkeen iholle suihkuttamisen jälkeen, suihkuttipa tuotetta minne vain. Tuotteen käyttö vähentää myös raskasmetalleja kehossa.

Tuote vaikuttaa erittäin lupaavalle, joten täytynee tilata tuote itselle testiin. Tällä hetkellä käytän sisäisesti nautittavaa magnesiumia.
by nuchylee
 Magnesium on tärkeä tuote varsinkin, jos harrastaa urheilua ja kuntoilua. Magnesium vaikuttaa positiivisesti mm. lihaskramppeihin, suonenvetoon, levottomiin jalkoihin, kasvukipuihin ja jopa migreeniin. Magnesium on itseasiassa keskeisenä tekijänä sadoissa aineenvaihdunnan tapahtumissa. Magnesiumin saantisuositus on miehillä 350 mg ja naisilla 280 mg vuorokaudessa. Eniten magnesiumia saa viljavalmisteista, kasviksista ja maitovalmisteista.  Tärkeää on tietää, että elimistö ei itse voi tuottaa magnesiumia, joten se on saatava jostain muualta.

Magnesiumin puute voi aiheuttaa mm. lihasten voimattomuutta, suolistohäiriöitä, vapinaa, väsymystä, käsien ja jalkojen puutumista ja kihelmöintiä, sydänvaivoja... Magnesium puutoksen taustalla on usein imeytymishäiriö tai sen runsas poistuminen virtsan tai hien mukana.

Magnesiumsuihkeita on 4 erilaista:
VAHVA MAGNESIUM ORIGINAL (eli pelkkä magnesium)
KIPU-MAGNESIUM (monipuolisesti kolottaville paikoille, esim. hiirikäsi)
SPORT-MAGNESIUM (ennen treenia lihasten lämmitykseen, treenin jälkeen palautumiseen)
UNI-MAGNESIUM (levottomuuteen, stressiin, heräilyyn, unen tulon helpottamiseen)

Suurin ongelmani taitaa nyt olla, että minkä tuotteen tilaan testiin... Apua, haluaisin kaikki! :D

Magnesiumsuihkeet saat täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti