keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Rasvanpolttajat

Laihduttajan unelma olisi pilleri, joka tuhoaisi rasvan ilman sen suurempaa vaivannäköä. Se on nimenomaan unelma.

Markkinoilla on paljon erilaisia rasvanpolttajia, joilla on tieteen tuloksiin pohjautuvia positiivisia vaikutuksia rasvanpolttoon. Rasvanpoltossa tärkeintä on kuitenkin oikea ruokavalio, jonka seurana rasvanpolttajista voi olla hyötyä.

Rasvanpolttajien vaikutus perustuu yleisemmin kahteen asiaan: ruokahalun hillintään sekä energiankulutuksen lisäämiseen. Ruokahalua hillitsemällä voidaan vähentää syötyjen kaloreiden määrää tai helpottaa pienemmillä kaloreilla elämistä. Energiankulutuksen lisäämistä voidaan tehostaa termogeeneilla eli tuotteilla, jotka nostavat kehon lämpötilaa. Kehon lämpötilan nouseminen kuluttaa energiaa ja parantaa rasvan palamista. Rasvanpolttoa voidaan tehostaa myös erilaisilla piristeillä kuten kofeiinilla.

Olen kokeillut useita rasvanpolttajia lähiaikoina. Kaikki eivät ole olleet yhtä tehokkaita. Ihmisten erilaisuudesta johtuen, joillakin toimii joku tuote ja toisella sama tuote ei tuo minkäänlaisia tuloksia. Kofeiinia paljon käyttäville esimerkiksi kofeiiniin perustuva rasvanpolttaja ei välttämättä tuo tuloksia, koska keho on tottunut suuriin kofeiiniannoksiin. Rasvanpolttajia kannattaa myös vaihdella säännöllisin ajoin, jotta kroppa ei totu tuotteeseen.

Omat suosikkini

Burner
Fast Burner on kehitetty viimeisimmän tutkimustiedon pohjalta aineenvaihduntaa kiihdyttävistä, sekä rasvan käyttöä energiaksi lisäävistä aineksista. Burner sisältää optimaalisen yhdistelmän luonnollisia ainesosia, joilla on tutkitusti tehokkaita vaikutuksia rasvanpolttoon ja laihtumiseen. Oman kokemukseni mukaan varsin toimiva tuote.

Adipokill
Supervahva rasvanpolttaja Scitec Nutrition -sarjasta. Erityisen sisältönsä ansioista todella tehokas.
Lopullinen ratkaisu rasvanpoistoon: polttaa sitkeän rasvan, heikentää ruokahalua, energisoi, kohottaa mielialaa, poistaa ylimääräisen nesteen. Tämä on ehdottomasti oma suosikkini!

Green Tea
Runsaasti EGCG-katekiinia sisältävän vihreä tee -uutteen on osoitettu useissa tutkimuksissa kohottavan termogeneesiä, lisäävän energiankulutusta sekä rasvan käyttöä energiaksi niin harjoituksessa kuin levossa. Lisääntynyt rasvan käyttö energiaksi nopeuttaa kehon ylimääräisen varastorasvan vähenemistä.

Puhdas+Caps Vihreä kahvipapu
Vihreä kahvipapu on puhdas ja paahtamaton, kuivattu luonnollinen kahvipapu, josta voidaan tehdä tehokasta uutetta. Vihreän kahvipapu-uutteen vaikuttava aine on klorogeenihappo.Vihreä kahvipapu on tehokas valmiste painonhallintaan!

Ripped Burn
Ripped Burn sisältää rasvanpolton uusimmat tehoaineet, jotka pitävät rasvanpolton käynnissä ympäri vuorokauden.
Nopeita tuloksia. Vähentää ruokahalua! Tieteellisesti testatut uudet ainesosat mullistavat rasvanpolton tulevaisuuden .



1 kommentti:

  1. Kiitos vinkistä! Kipaisin hakemassa tuon Adpokillin juuri ja aloittelen kuuria. En ole koskaan käyttänyt lisäravinteita mutta ajattelin että miksipä ei kokeilisi tehostaa treeniä näillä! Hankin myös proteiineja samalla reissulla kun omasta 18v jatkuneesta kasvisravinnosta tuskin niitä saan tarpeeksi maksimaaliseen lihaksenkasvatukseen :-)

    VastaaPoista