lauantai 6. heinäkuuta 2013

1. kiristelyviikon liikunnat takana

Ensimmäisen kiristelyviikon liikunnat näyttäisi olevan takana päin. Saa nähdä vieläkö huomenna innostun lenkille, mutta mikään pakko ei olisi.

Maanantaina tein 6,5 km lenkin, aikaa tuohon kului 66 minuuttia. Tiistaina tuli pyyhkäistyä 5,4 km kävelylenkki ja siihen kului aikaa 55 minuuttia.
Lisäksi maanatain, tiistaina ja keskiviikkona tuli pyöräiltyä jonkin verran, mutta niitä en viitsi edes laskea.

Torstaina tein salitreenin, 50 min + pyöräilyt salille. Perjantaina salitreeni 50 min + kävelyt salille.

Tänään kävin myös tekemässä salitreenin (yllättäen) 50 min + pyöräilyt. Tämän päivän treenistä spesiaalimman teki sykemittari, jonka sain äidiltäni lainaan. Oli mielenkiintoista ensimmäistä kertaa seurata millaisilla sykkeillä treeniään tekee. Keskisyke oli treenin ajalta 148. Työskentelyvaiheessa syke nousi välillä yli 160, mutta laski hyvin nopeasti taukojen aikana. Olin oikeastaan hieman yllättynyt kuinka korkealla treenisykkeeni oikein onkaan... Leposykkeeni on kuitenkin kohtuullisen matala.

Sykemittarin mukaan kulutin treenin aikan 590 kcal. Tuo määrä tuntuu todella hurjalle ja olenkin hieman epäileväinen... Keskiarvohan se on ja tulee jostain laskennallisista kaavoista, mutta kuinka luotettavia nämä arviot sitten ovat?


Päiväni on kulunut muuten Himoshoppaajan salaisia unelmia lukien. Olen jonkin himoshoppaaja elokuvan joskus nähnyt, mutta onneksi en muista juurikaan mitä siinä tapahtui. Kirja ainakin on todella mukaansa tempaava, joten taidan mennä takaisin sen pariin.


Kävin myös aamusta puntarilla ja on tässä ainakin jotain muutosta tullut, mutta siitä sitten vasta maanataina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti