torstai 25. heinäkuuta 2013

Valkoista maalia ja keltaisia vadelmia


Olohuoneen arkkupöytä sai jo kaksi vuotta sitten maalaustuomion. Jostain syystä asia ei edennyt kahdessa vuodessa lainkaan. Syy lienee valkoisessa villamatossa, joka päätyi tänä kesänä makuuhuoneen puolelle tehden tilaa ihanalle punaiselle alelöydölle.

Uusi punainen olohuoneen matto suorastaan vaati arkkupöydän maalaamista, joten nyt ei enää voinut keksiä tekosyitä vaan oli ruettava hommiin. Minähän tuon arkun itse lopulta jouduin maalaamaan, mutta ei ollut hankala homma.



Ihan kiva siitä tulikin, vaikka itse sanonkin ja itse maalasinkin. Hieman siinä näkyy turhan selkeästi joistain kohdin pensselinjälki, mutta toisaalta se tuo arkkuun särmää.

Toinenkin sisustus/maalaus -projekti minulla on meneillään. Tämä projekti liittyy vanhaan lautaan, valkoiseen maaliin, kylpyhuoneeseen ja heräteostokseen.

Pari päivää sitten kävin uudelleen vattumetsässä vattujahdissa. Saaliiksi tuli 5 litraa vadelmia, joten nyt olen tänä kesänä poimnut itse 10 litraa. Siihen päälle vielä mansikat, hillat, mustikat, karpalot, tyrnit ja viinimarjat, niin eiköhän niillä talven taas pärjäisi.

Vattureissulla löytyi jo puolukoita! Ei ne vielä parhaimmillaan ollut, mutta olipahan jotain jo.


Suurin yllätys oli keltaiset vadelmat keskellä ei-mitään. Kaukana asutuksesta. Kaukana kaikesta. Keskellä hakkuuaukeaa. Ei näitä paljoa ollut, mutta jokunen oksa kuitenkin. Ei ole omalle kohdalle aiemmin keltaiset vadelmat osunut, joten aika harvinaisesta tapauksesta kai on kyse. Puutarhoissa näitä yleensä näkee eikä niinkään luonnossa villinä.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti