lauantai 6. huhtikuuta 2013

Ruokaa

Ilman ruokaa ei laihdu. Eikös se näin ole? Syömällä mahansa täyteen kevyttä ja täyttävää ruokaa herkut jäävät todennäköisimmin syömättä. Tätä ohjetta itse olen tuloksellisesti noudattanut, joten jotain perää siinä täytyy olla.


Tällä viikolla olen salaattien lisäksi syönyt tomaattista jauhlihakastiketta kera spaghetin. Resepti löytyy täältä. Yhdessä isossa kastike annoksessa on n. 170 kcal. Pastat ovat minun herkkujani ja niistä en kykene varmasti koskaan luopumaan. Toisaalta miksi edes yrittäisin luopua, kun painon pudotus ei ole minun kohdallani kiinni hiilihydraateista vaan kokonaisuudesta.


Toinen tämän viikon herkkuruoka on ollut lohikeitto. Tällä kertaa tein sen varhaisperunoista, joita löytyi jo nyt kaupasta (kylläkin ulkomaalaisia, mutta silti). Yhdessä annoksessa n. 200 kcal.


Suorastaan juhlaillalliseksi muodostui uuniperunat tacodipillä (kevyt kermaviiliin) kera rypsiporsaan pihvin. Pihvi oli maustamaton, joten sain itse tehdä siihen kevyen ja maukkaan mausteen. Yhdessä pihvissä on n. 100 kcal.

Tänään luvassa on jämäpäivä, joten kenties syön pastaa tomaattisella kastikkeella sekä salaattia possupihvillä... lohikeittoakin taisi olla vielä yksi annos jäljellä. Hmm...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti