torstai 4. huhtikuuta 2013

Tavoitteet selviksi


Jotta tavoitteeseen voi päästä, pitäisi sen olla selkeä. Mielestäni oma tavoitteeni on ollut selkeä itselleni, mutta tarkemman pohdiskelun jälkeen, se voisi olla vieläkin selkeämpi. Ensimmäinen tavoitteeni on päästä entisiin mittoihin, joihin olen aiemmalla laihdutuskerralla päässyt eli haluan painaa 71,2 kg. Tässä lukemassa olen todistetusti ollut 6.4.2009. Tavoitteeseeni on 10,7 kg ja se on realistista saavuttaa 4 kuukauden päästä eli elokuussa 2013. Tämän jälkeen yritän päästä kohti painoindeksini ylärajaa, jolloin painaisin 65 kg. Tuohon lopulliseen tavoitteeseen on matkaa 16,9 kg ja se on realistista saavuttaa 8 kuukaudessa, joten voisin viettää seuraavaa joulua jo tavoitepainossani.






Sitten vielä tilannekatsaus siihen, mille kroppani nyt näyttää. Jos suoraan sanon, niin aikamoiselle pötkylälle näytän :D Tissit eivät paljoa mahasta erotu, joten kyllä siellä masussa ja reisissäkin vielä paljon ylimääräistä on.



Uudet kopottimet läksi eilen kauppareissulla matkaan. Olivat erittäin kevyet ja mukavat jalassa, joten eiköhän noilla tämä kevät ja kesä  tule kuljettua. Varsinaiset lenkkikengäthän nuo ei ole, mutta hätätilassa käyvät lenkkeillessäkin. 



 
Parhaan yllätykseni koin eilen avomieheni tullessa kotiin reissusta. Hän oli käynyt ostamassa minulle treenipäiväkirjan! Olen tuosta kirjasta puhunut jo pidemmän ajan ja kävin sitä jo kertaalleen Body Actionista kyselemässä, mutta olivat silloin loppu. Mutta nyt sain tuonkin, en malta odottaa seuraavia treenejä (eli tänä iltana olisi tarkoitus mennä), että pääsen täyttämään päiväkirjaani. Nyt minulla on treenipäiväkirja, ruokapäiväkirja ja blogi. Mitä muuta enää tarvitsisin? :)



 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti